Smarta Hem

CES 2024 – Dreame presenterar nya robotdammsugaren X30 Ultra

Mer rena golv åt folket

Dreame fortsätter att lansera nya produkter på marknaden och nu är det dags igen. På CES 2024 har robotdammsugaren Dreame X30 Ultra presenterats.

Kinesiska företaget Dreame som bland annat ser till att våra golv i hemmen är renare har visat upp nya robotdammsugaren Dreame X30 Ultra på elektronikmässan CES 2024. Detta är en modell som visades upp i Kina i höstas och nu är det dags för global lansering. Detta är en robotdammsugare med tillhörande laddningsstation som tar hand om städningen åt dig. Även denna modell är utrustad med den svängbara moppdynan som gör att den kommer åt ända in till hörnen och längs med kanterna på golven.

Enligt uppgift ska denna robotdammsugare även kunna kopplas direkt till vattenledning för enklare hantering. Rullborsten undertill klipper av hår som rullas upp vilket innebär mindre hantering av detta. Sugkraften ligger på 8 300 Pa och batteriet är på 6 400 mAh och den inbyggda navigeringen ska klara av att identifiera upp till 70 olika objekt.

Rekommenderat pris för Dreame X30 Ultra är 1 699 amerikanska dollar men det finns ett erbjudande vid förhandsbeställning som ger en rabatt på 459 dollar. Mer information om Dreame X30 Ultra kan hittas på hemsidan och leverans är beräknad att ske i slutet av februari 2024.

Källa: HomeKits

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!