Clayne Crawford får kicken från sin roll i serien “Lethal Weapon”

The Hollywood Reporter skriver idag att Clayne Crawford som spelar polisen Martin Riggs i den populära serien Lethal Weapon har fått sparken.

Anledningen till att skådespelaren inte får vara kvar i produktionen ska bero på hans dåliga beteende mot dom övriga skådespelarna och resten av teamet. Det är totalt två incidenter som har skett och den första var att Crawford fick ett utbrott på en gästregissör som han tyckte agerade oprofessionellt. Crawford tvingades betala en del av hans lön som ursäkt, samt gå i terapi för att lära sig att hantera sin ilska.

Den andra incidenten skedde under ett avsnitt som Crawford regisserade, Damon Wayans som spelar polisen Roger Murtaugh skadade sig under inspelningen och blev sjukskriven under en dag. Dagen efter kom han tillbaka och ville inte ställa upp på vissa saker då han var orolig för sin säkerhet. Han ska då ha fått en rejäl utskällning av Crawford vilket slutade med att skådespelarna inte längre pratar med varandra.

Crawford själv skrev:

“I absolutely love, respect and care for my crew and cast, and would never intentionally jeopardize so many jobs. I am incredibly sorry if my passion for doing good work has ever made anyone feel less than comfortable on our set, or feel less than celebrated for their efforts. Furthermore, I apologize to all the crew and cast for any negative attention Lethal Weapon is receiving because of these incidents.

Fox och Warner Bros. har nu fram till 30 juni att hitta en ersättare, eller bestämma om man ska lägga ned den populära serien.

 

Via The Hollywood Reporter

Bild IMDB

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer