El-fordon

CTEK lanserar portabel laddare till din elbil

GO NJOOOOOORD!

CTEK släpper en liten smart billaddare som styrs via din mobiltelefon.

NJORD GO är en liten portabel 11 kiloWatt laddare som kan tas med på resan eller monteras på väggen hemma i garaget. Den laddar tre gånger så snabbt som en motsvarande schuko-laddare. Via appen kan vi schemalägga laddning, anpassa laddning efter el-belastningen i hemmet, visa laddningshistorik samt starta, pausa och stoppa laddningen på distans. CTEK NJORD GO är en EV-laddare med typ 2-kontakt och kommer med 1,5 meter lång nätkabel samt 5 meter EV-laddkabel.

Laddaren är dessutom godkänd för den nya skattereduktionen om den monteras på väggen med det tillhörande fästet, där vi kan göra avdrag för köp av miljövänlig teknik.

– När den nya laddaren monteras med tillhörande väggfäste är den godkänd för den nya skattereduktionen “grön teknik”. Grön teknik kan jämföras med ett ROT-avdrag och ger minskad skatt för kostnaden av laddaren och arbete som sker vid installation. Avdraget sker direkt på fakturan från installatören och underlättar för dig som vill investera i en elbilsladdare. Detta bidrag ser vi som mycket positivt och hoppas att det kommer att bidra till att de blir enklare att välja ett grönare alternativ vid nästa bilköp, säger Cecilia Routledge, Global Director för EV på CTEK.

NJORD GO finns idag att köpa hos Mekonomen och Clas Ohlson med en prislapp på 9 995 kronor.

Specifikationer
● Kommer med ett väggfäste med låsbar väggmontering och en krok för kabelhantering.
● Robust och tåligt hölje.
● Kostnadseffektiv typ 2, 16 A/3-fas (11 kW) EV-laddare.
● Anslut enkelt enheten till ditt CEE-uttag.
● Uppkopplad via wifi och fria mjukvaruuppdateringar.
● All säkerhet är inbyggt i enheten
● Intuitivt användargränssnitt med laddstatusinformation.
● CTEK-appen ger dig kontroll över laddning och planering via BLUETOOTH® och Wi-Fi.
● Justering av laddeffekt görs enkelt i appen
● Starta, pausa eller stoppa laddningen i appen.
● Se din laddhistorik och exportera datan vi mejl.

Via: CTEK.

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer