Apple

De här AI-funktionerna ryktas Apple visa upp på WWDC

AI är Esses favoritord!

WWDC är inte långt bort nu och Bloombergs Mark Gurman har i sitt nyhetsbrev berättat lite om Apples planer inom segmentet AI.

Enligt Gurman kommer Apples fokus på WWDC att vara AI, där AI ska lösa praktiska saker i deras mest populära appar. Vi kan bland annat förvänta oss bättre bildeffekter och bildredigering med hjälp av AI, textöversättning av röstmeddelanden, föreslagna svar i SMS och e-post, automatiska förslag på emojis baserade på meddelandets innehåll, bättre webbsökningar i Safari, snabbare och mer träffsäkra svar i Spotlight, en mer naturlig Siri (det tror vi på när vi ser det), smarta summeringar av missade notiser och bättre utvecklingsverktyg för Xcode.

Utöver detta påstår Gurman att vi kommer kunna flytta ikonerna på vår iPhone precis som vi vill och inte längre behöva anpassa oss efter rutnätet som funnits sedan den första iPhone-modellen. Det kommer även att vara möjligt att byta färg på apparna, så att man till exempel kan göra alla sina sociala appar som Facebook, Instagram och TikTok blåa, medan till exempel alla finansiella appar kan vara gröna. Om Gurman har rätt återstår att se den 10 juni när WWDC drar igång.

Källa: Bloomberg

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!