Pryl

Deco X50 Outdoor från TP-Link för Wi-Fi utomhus

Kapslingsklass IP65 och PoE förenklar användningen i trädgården

TP-Link lanserar nu Deco X50-Outdoor som är en mesh-enhet för utomhusbruk. Deco X50-Outdoor har stöd för Wi-Fi 6 och förbättrar räckvidden i ditt Deco-system.

Nya Deco X50-Outdoor är den första produkten i Deco-serien som kan användas både inomhus som utomhus. Tekniken i Deco X50-Outdoor är samma som i övriga meshprodukter från TP-Link. Enheten kan automatiskt lära sig att känna igen nätverksmiljön och användarbeteendet och med egna algoritmer ska den eliminera svaga signalområden för att täcka upp alla ytor i hemmet.

TP-Link Deco X50-Outdoor stöder PoE (Power over Ethernet) för att förenkla strömförsörjningen vid placering utomhus. Används den inomhus finns även en traditionell strömförsörjning att tillgå via en AC-adapter. Baktill finns två stycken gigabit-portar och flexibel upphängning innebär att den kan monteras på en stolpe, ståendes eller på en vägg.

Kapslingsklassen är IP65 vilket innebär att den tål en hel del vatten och smuts i utsatta miljöer utomhus. Deco X50-Outdoor fungerar med andra modeller av Deco för att skapa ett bättre meshnätverk, även utomhus. Tekniken som används är AX3000 Dual-Band Wi-Fi 6 med hastigheter upp till 3000 Mbps (2402 Mbps på 5 GHz och 574 Mbps på 2.4 GHz).

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!