Livsstil

De’Longhi lanserar den manuella espressomaskinen Dedica Arte

Både mindre i storlek och i pris

De’Longhi visar idag upp sin senaste produkt Dedica Arte som är är kompakt espressomaskin för dig som inte har så mycket yta på köksbänken.

Dedica Arte kommer utrustad med en koppvärmare, 15 bar tryck, snabb uppvärmning och stoppfunktion och maskinen är på 1350 watt. Den kompakta designen är gjord för alla som inte har plats för en större kaffemaskin där köksytan är lite begränsad. Maskinen kan brygga ett brett urval av kaffe- och mjölkbaserade drycker och den kan även brygga med kaffekapslar. Det finns även en integrerad ångstav, filterhållare för malet kaffe samt kapslar.

My LatteArt ångstav säkrar att du får den optimala, silkeslena strukturen på ditt mjölkskum så att du kan experimentera med LatteArt. Med sin kompakta design och eleganta beiga finish är det här en julklapp som k ommer att ge glädje i många år, säger Victoria Avén, Product Marketing Manager på De’Longhi Scandinavia.

De’Longhi Dedica Arte går att köpa på De’Longhis hemsida samt hos utvalda återförsäljare och prislappen ligger från 2 999 kronor och den går att köpa i ett grått och ett beiget utförande.

Via pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!