Apple

Det här är nytt i iOS 13.2

Ännu bara tillgängligt för utvecklare

Apple släppte idag sin utvecklar-beta av iOS 13.2 och uppdateringen bjuder på en rad nya saker som Deep Fusion och de råkade även visa upp en ny design av AirPods.

En sak som undertecknad har stört sig på sedan lanseringen av iOS 13 är att sensorer har klumpats ihop istället för att ha en enskild ikon i Hem-appen. Det betyder att vi har behövt trycka oss in på gruppen med sensorerna för att kunna se status som temperatur och om en dörr eller fönster är öppen. Detta går nu att ändra så antingen kan man ha det klumpat eller så går det att ställa in så alla sensorer visas separat (tack Apple!).

En annan sak som har gjort återtåg är att Siri nu automatiskt kan läsa upp meddelanden när vi har våra AirPods eller utvalda Beats-hörlurar i öronen. Det är en trevlig funktion som gör att vi lagom till vintern kommer slipper slita av oss vantarna för att se vad som stod i det rykande färska SMS:et. I inställningar under Integritet finns en ny ikon som heter “Research” där vi kan ladda ned appen “Forskning” från App Store och dela med oss av användningsdata som används för forskning.

Under Allmänt – AirPlay och Handoff har vi två nya inställningar där du dels kan överföra det du lyssnar på till din HomePod genom att hålla sin iPhone nära ovansidan av HomePod och då börjar musiken istället spelas på HomePod. Den andra inställningen är att iPhone nu automatiskt kan ansluta till TV-apparater i närheten som har stöd för AirPlay när vi spelar upp innehåll som regelbundet används med AirPlay.

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!