Apple

Du kan redan nu förvandla din iPad till en laptop med Apple-processor

Brydge Pro+ ger dig design, tangentbord och trackpad
Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för dkdwebshop

Den uppdaterade version av Brydge Pro-tangentbordet Pro+ bjuder på trackpad och sann laptop känsla.

Brydge Pro+ ger din iPad Pro bakbelyst fullstort tangentbord, trackpad och formen av en MacBook. Med de uppkommande Apple Silicon kan detta ge en fin försmak av vad som komma skall. Det kommer i rymdgrå aluminium och matchar din rymdgrå iPad precis, pekplattan som ger dig möjlighet att enkelt komma åt musfunktionen i iOS och stödjer svepfunktioner för att skifta mellan appar och svepa fram dockan. Tangentbordet ger oss knappar för att direkt komma till hemskärmen, ljusstyrka och aktivera Siri så det ger oss vad vi får tillsammans med Magic Keyboard och lite till.

Tangentbordet finns för iPad Pro 11 och 12,9 tum där 11 tum även passar den nya iPad Air, vi får batteritid på upp till 3 månader, laddning med USB-C, anslutning via blåtand, skydd för iPad i ihopfält läge och kan vinklas åt motsatt håll för att ge oss ett ställ för filmtittande och övriga lägen där vi inte behöver tangentbordet. Brydge Connect är den tillhörande appen som framtidssäkra tangentbordet med uppdateringar och ger oss inställningsmöjligheter.

Brydge Pro+ finns hos flera återförsäljare inklusive dkdwebshop med en prislapp från 2 299 för 11 tum och 2 599 för 12,9 tum, se Prisjakt för bästa pris.

Via: Vendora Pressmedelande.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!