Apple

DuckDuckGo jobbar på webbläsare till Mac

Det var ju trevliga nyheter!

DuckDuckGo som från start har värnat om sina användares integritet har idag en egen sökmotor och mobilappar och nästa steg är en egen webbläsare som inledningsvis lanseras till Mac.

Det är i en årskrönika på deras hemsida DuckDuckGo meddelar att de arbetar med att ta fram en alldeles egen webbläsare som just nu ligger i en stängd beta. Webbläsaren kommer lanseras till både Mac och Windows. Webbläsaren skall vara fri från krångliga inställningar, inga olika nivåer av integritetsskydd utan det finns bara ett läge – full integritet, detta oavsett om du slösurfar på webben eller läser mail. När det kommer till UI:t så kommer det vara ordentligt nedskalat och jämfört med Chrome så är den mycket mer privat och även betydligt snabbare.

När webbläsaren släpps är fortfarande oklart men senast igår sökte de folk till en stängd beta via Twitter så med lite tur kanske den dyker upp under första kvartalet nästa år.

Källa: DuckDuckGo

Läs mer

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!
Inga inlägg!