Pryl

Ecovacs visar upp en fyrkantig robotdammsugare

Nya Ecovacs Deebot X2 Omni suger med hela 8 000 pa

Robotdammsugarna fortsätter att utvecklas till det bättre och nu ökar sugkraften också. Nya Ecovacs Deebot X2 Omni får dessutom en fyrkantig form.

Ecovacs som tillverkar produkter för våra hem, bland annat robotdammsugare har visat upp sin senaste skapelse – Deebot X2 Omni. Detta är en robotdammsugare med moppfunktion och med en annorlunda formfaktor än vad vi är vana vid.

Ecovacs Deebot X2 Omni har en stark sugkraft på hela 8 000 Pa och batterikapacitet på 6 400 mAh vilket innebär upp till 210 minuters körtid. Den är utrustad med en LIDAR-lasersensor, inbyggda säkerhetskameror samt tekniker som AIVI 3D 2.0, TrueMapping 3.0 samt stöd för röstassistenten Yiko.

Dammbehållaren rymmer 420 milliliter och vattentanken 180 milliliter. Själva basstationen ser dessutom ut att vara lite mindre än hos tidigare modeller. Dammpåsen rymmer 3,5 liter och det finns en vattenbehållare på 4 liter samt en för smutsvatten på 3,5 liter. Två roterande moppar ser till att golven rengörs på bästa sätt. Dessa rengörs också automatiskt i laddstationen.

Formen är numera fyrkantig vilket gör att den ska komma åt bättre i hörn. Den mäter 353 x 320 x 95 millimeter. Robotdammsugarens inbyggda sensorer ser till att höja mopparna när en matta detekteras och den undviker också objekt som ligger i vägen.

Tack vare den inbyggda LIDAR-sensorn så finns ingen uppstickande del på robotdammsugaren vilket innebär att den kan komma åt lättare under möbler utan att fastna.

Rekommenderat pris för Ecovacs Deebot X2 Omni ser ut att hamna kring 1 499 euro.

Källa: HomeKits

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!