Smarta Hem

En ny smart fläkt för svalka, sömn eller båda?

Nytt projekt på Kickstarter vill få oss att sova bättre ...med en fläkt

Att sova gott är en bra förutsättning för att man ska klara dagen. Men att sova gott när det är varmt kan vara problematiskt ibland så hur löser man detta?

På Kickstarter kör företaget Snooz just nu sin andra runda av crowdfunding, nu med produkten Breez. Första produkten de släppte via denna plattform var en grunka som spelade upp “white noise”-ljud så du skulle kunna somna enklare, typ att en del finner det lugnande med att lyssna på en fläkt som surrar eller en frysen som står och låter… Nu har gänget bakom denna tänkt till och tagit det hela ett steg längre genom att utveckla en tyst fläkt som dessutom kan hjälpa dig att somna – med sitt ljud.

Breez by Snooze

Låter lite motsägelsefullt när man ofta vill ha en fläkt vid sängen som är tyst men uppenbarligen så verkar det finnas en marknad för att den ska låta lite också. Här är dock ljudet det som är det primära och själva fläkten det sekundära vilket i sig gör att produkten sticker ut lite jämfört med andra smarta fläktar på marknaden. Fläkten har två fysiska kontroller, en på sidan för att starta och stoppa fläkten och välja mellan de 10 olika hastigheterna samt ett vred med 10 lägen mitt på för ljudkontroll.

Vad vore en smart fläkt utan en app? Givetvis så finns det en dedikerad app för Breez och i denna kan fläkten styras samt schemaläggas.

Breez by Snooze

Vill du se hur de pitchar idén till sina backare så släng ett öga på klippet nedan.

Är detta något som skulle hjälpa dig att sova bättre eller fungerar det lika bra med en snarkande hälft? I så fall börjar de på USD 119 via Kickstarter-länken nedan och den ska skeppas i maj 2022.

Källa: Kickstarter

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!