Smarta Hem

Eufy presenterar fem nya utomhuskameror

Ingen av de nya säkerhetskamerorna behöver deras basstation

Eufy som i dagsläget har en bred portfölj av prisvärda produkter presenterar fem nya utomhuskameror. Olika modeller för olika krav och smak.

Anker, bolaget bakom varumärket Eufy presenterar fem helt nya modeller av utomhuskameror. Tillskottet till deras utbud av övervakningskameror inkluderar två standardmodeller, två med inbyggd spotlight och en modell som är utrustad med en solpanel för driften. En av modellerna, L40, kommer enbart att säljas via utvalda partners.

Eufy SoloCam L20, L40, E20, E40 och S40 och som namnet antyder så är det kameror som inte kräver deras basstation HomeBase. Kamerorna är dessutom helt batteridrivna med upp till 4 månaders drift på en laddning. Alla kamerorna har 8 GB lokal lagring med AES256-kryptering och upplösningen är mellan 1080p och 2K.

Eufy SoloCam E20

Denna kamera har full HD-upplösning 1080p, inbyggd AI som enbart varnar för människor som kommer innanför synfältet, IP67-klassning och tvåvägskommunikation. Mörkerseende via IR och upp till 8 meters detektering samt en inbyggd siren på 90 dB. Kameran har dessutom stöd för både Amazon Alexa samt Google Assistent.

Pris $99,99.

Eufy Solocam E20

Eufy SoloCam E40

Denna kamera har 2K-upplösning, inbyggd AI som enbart varnar för människor som kommer innanför synfältet, IP67-klassning och tvåvägskommunikation. Mörkerseende via IR och upp till 8 meters detektering samt en inbyggd siren på 90 dB. Kameran har dessutom stöd för både Amazon Alexa samt Google Assistent.

Pris $129,99.

Eufy Solocam E40

Eufy SoloCam L20

Denna kamera har full HD-upplösning 1080p och inbyggd spotlight på 600 lumen som aktiveras när rörelse detekteras. Mörkerseende med färg för bättre koll på nätterna. Dessutom har kameran inbyggd AI som enbart varnar för människor som kommer innanför synfältet, IP67-klassning och tvåvägskommunikation. Mörkerseende via IR och upp till 8 meters detektering samt en inbyggd siren på 90 dB. Kameran har dessutom stöd för både Amazon Alexa samt Google Assistent.

Pris $149,99.

Eufy Solocam L20

Eufy SoloCam S40

Denna kamera (bilden överst) har en inbyggd solpanel som har full funktionalitet med enbart 2 timmars solljus. Inbyggd 600 lumen spotlight som tänds när rörelse upptäcks. Mörkerseende med färg ger tydliga bilder nattetid, upp till 8 meter bort. Dessutom 2K-upplösning och inbyggd AI som enbart varnar för människor som kommer innanför synfältet, IP67-klassning och tvåvägskommunikation. Även denna modell har en inbyggd siren på 90 dB. Kameran har dessutom stöd för både Amazon Alexa samt Google Assistent.

Pris $199,99.

Kamerorna kan förbeställas på deras hemsida, se länk nedan.

Källa: Eufy

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!