Smarta Hem

Eufy Security lanserar ny flaggskeppskamera

Stoltserar med upplösning i 4K och laddning via solceller
Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Kjell & Company

Eufy har presenterat en ny säkerhetskamera, eufyCam 3 som imponerar med specifikationerna. Här pratar vi 4K upplösning och laddning med solceller.

Företaget Anker som är välkänt inom tillbehör för hemelektronik äger också varumärket Eufy som verkar inom smarta hem med mängder av produkter. Deras säkerhetskameror är prisvärda och specifikationerna bra vilket alltid är intressant för konsumenterna.

eufyCam 3

Idag lanseras deras nya trådlösa säkerhetskamera eufyCam 3 som har 4K upplösning och solcellsladdning. Säkerhetskameran har dessutom BionicMind som är inbyggd AI för att avgöra om det är människor eller djur framför kameran.

EufyCam 3 Front

Kameran fungerar såväl utomhus som inomhus och är den placerad utomhus behövs bara 2 timmar dagsljus för att den ska fungera. Den är dessutom vind- och vädersäkrad enligt IP67-certifiering.

eufyCam 3

eufyCam 3 kopplas med Wi-Fi till nya HomeBase 3, en hubb som hanterar alla eufy-enheter i ett hushåll. I den lagras också all data som tas upp på film lokalt. Ingenting lagras i molnet vilket också innebär att inga månadskostnader finns.

eufyCam 3

EufyCam 3 finns tillgänglig från och med idag hos Kjell & Company och priset för ett 2-pack med basstation ligger på 5.990 kronor. Extra kamera finns att köpa till för 2.499 kronor.

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!