Smarta Hem

Eve Outdoor Cam lanseras i vit version

Dessutom lanseras en väggkontakt för belysningsstyrning

Eve visar upp en del nyheter på IFA-mässan i Berlin. Bland annat en ny färg på deras utomhuskamera och en väggkontakt för belysningsstyrning.

Tyska företaget Eve fortsätter att visa upp nya produkter och nytt på IFA-mässan är bland annat en vit version av deras utomhuskamera. Givetvis tar företaget chansen att prata om Matter och nu kommer de att ha 14 produkter som är förberedda för den kommande IoT-standarden. I nuläget fungerar de med Apple HomeKit, eller Apple Home så det kommer att heta framöver. Men, med den kommande uppdateringen till Matter kommer deras sortiment att fungera med Samsung SmartThings, Amazon Alexa, Google Home med flera.

Eve Outdoor Cam

För den amerikanska marknaden visas en ny väggkontakt upp för styrning av belysningen i hemmet. Denna använder Thread och är förberedd för Matter. Den lanseras i oktober månad och har ett rekommenderat pris på 49,95 amerikanska dollar.

Den vita versionen av utomhuskameran lanseras i december månad.

En annan nyhet är att Eve Home-appen kommer att lanseras i en version för Android under slutet av 2022. Detta då företagets produktsortiment, som kommer att stödja Matter via Thread också kommer att fungera med andra plattformar som Google Home, Amazon Alexa och Samsung SmartThings.

Källa: 9To5Mac

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!