Pryl

Fågelholken för dig som vill ha koll på pippin

Se fågelungarna bli matade och lär dig mer om vem som bor hos dig

Våren börjar titta fram så smått och fåglarna vaknar till liv i våra trädgårdar. Vill du ha koll på hur saker och ting fungerar i ett fågelbo så läs vidare.

På Kickstarter finns nu ett nytt projekt när det gäller att hålla koll på fåglar och äggkläckning via en app. Birdfy Nest är en fågelholk med dubbla kameror som ser till att visa upp det mesta av vardagen hos din “hyresgäst”. Denna nya fågelholk lockar med färgseende i mörker likväl som att känna igen och identifiera vilken art det är som flyttat in.

Birdfy Nest har dubbla kameror, en utanför och en inuti så det blir dubbelt så kul att se fåglarna flyga in och ut ur boet. Anslutning sker till ditt wifi-nätverk och tillval i form av solpanel finns också om man känner att man inte orkar ladda batteriet på 10 000 mAh. Utöver detta finns även inbyggda sensorer för såväl temperatur som luftfuktighet.

Projektet är nått med råge så intresset finns därute. Med Birdfy Nest ska det gå att se hela förloppet från byggandet av boet till häckning, kläckning och inte minst matning för att till slut se när ungarna är flygfärdiga och lämnar.

För att backa projektet så finns det som vanligt olika alternativ som börjar på 199 amerikanska dollar med leverans i juni månad i år.

Källa: Kickstarter

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!