Smarta Hem

Fixa till Apple HomeKit-widgets på din hemskärm

Appen Home Widget ger dig flera olika möjligheter till att att snabbare nå det du vill

Är du beroende av Apple HomeKit och vill ha snabb åtkomst till olika scenarier på hemskärmen? Då kan appen Home Widget vara lösningen på ditt problem.

Appen Home Widget ger dig snabb åtkomst på hemskärmen till de scenarier du väljer ut. Via appen blir det möjligt att slippa öppna Hem-appen eller kontrollcenter på din enhet för att starta scenarier. Det finns möjlighet att skapa olika storlekar på widgetarna och däri ha åtkomst till olika scenarier. Vill du lägga till individuella enheter går detta också bra eller en grupp av enheter.

Home Widget Home Widget

Home Widget kan pimpas med olika färger, bakgrunder, genomskinlighet och annat kul och synkronisering via iCloud låter dig ha samma uppsättning på fler enheter.

 

Appen Home Widget finns för både iPhone och iPad och kan laddas ner här. Den kan ladda ner kostnadsfritt och full funktionalitet finns som abonnemang för USD 0,49/månaden alternativt en engångssumma för USD 9,99.

Källa: 9To5Mac

Läs mer

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!
Inga inlägg!