Livsstil

Glad midsommar från oss på redaktionen!

Sicket pangväder!

En svensk midsommar brukar innehålla mycket regn och tappra, frusna svenskar som plågar sig själva med att sitta ute och “njuta”. 

I år ser det inte ut att bli en droppe regn någonstans i vårt avlånga land utan istället bjuds det på stor stol och gassande värme. Som alltid när det är varmt så är det bra att köra konceptet varannan vatten och vi hoppas att ni alla får en riktigt härlig midsommar.

2022 har varit ett intensivt år på redaktionen där vi har dragit i en växel och skriver mer artiklar än någonsin och vi har även ett gäng nya skribenter som nu är igång vilket är superkul. Vi har även breddat oss en aning och skriver nu även om allt som rör livsstil. Det är allt från sprit, kläder, event, mat och mycket mer.

Slutligen så vill vi tacka alla er som läser det vi skriver och ett extra stort tack till alla er som håller vårt forum igång med massvis av inlägg per dag – det känns nästan som att vi har blivit en enda stor familj! Så drick med måtta och ät ordentligt med sill för nu tar vi alla och firar lite regnfri midsommar!

Vad har ni för planer för kvällen? Lämna gärna en bild på vad ni pysslar med eller skriv vad nu ska göra i vårt fantastiska forum!

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!