Apple

Göm flärpen på din nya MacBook Pro

Trolla bort den med lite mjukvara

Imorgon kommer nya MacBook Pro-serien att börja skeppas ut och landa i folks hem världen över men blir du inte kompis med flärpen, eller notchen som den även kallas så finns det lite mjukvara som trollar bort den.

En av de stora snackisarna efter att Apple visade upp nya MacBook Pro-serien var flärpen som hittas längst upp i mitten av skärmen där kameran gömmer sig. Vissa har hatat på den stackars utstickande svarta remsan medans vissa inte bryr sig alls. Sen har vi en till skara människor som till och med älskar den. Skulle du tillhöra skaran som är överlycklig över en ny MacBook Pro med MagSafe, SD-läsare och en borttagen TouchBar men fullkomligt avskyr flärpen så finns det redan nu en lösning som heter TopNotch.

Den mytomspunna flärpen i sin vackra form.

Programmet är helt gratis och det har stöd för Apples dynamiska bakgrunder och fungerar utmärkt med flera skärmar och håller sig hela tiden i bakgrunden och känner av i fall bakgrunden ändras. Vill du testa TopNotch så kan du ladda ned det på din nya MacBook Pro.

Källa: TopNotch

Bild: Apple

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer