Övrigt

Gravidapp når framgång efter 9 månader

Så som det ska vara

Michaela Fornis gravidapp Baby Journey når milstolpe efter 9 månader på marknaden.

Baby Journey blev nyligen Sveriges tredje största gravidapp med sina 50.000 användare. Det gick lite över tiden med efter drygt 9 månader efter att appen lanserades i slutet av oktober 2020 så kan Michaela glädjas åt att de nått sin målstolpe på 50 000 användare.

“När vi lanserade appen var en dröm att kunna säga att vi har 50.000 användare – att vi redan är där och med det Sveriges tredje största gravidapp är helt ofattbart. Det betyder att vi gör något rätt, och har en produkt som saknats på marknaden”, säger Michaela Forni.

Baby Journey är appen som följer med från plusset på stickan tills att barnet fyller två år. Den ska ge trygghet och samhörighet samtidigt som den underhåller genom att vi kan följa andras personliga resor och allt innehåll är verifierad information från vårdpersonal.

“Vi har från start velat vara en app som tänker utanför boxen och erbjuder något för alla som vill ta del av bebisresan. Oavsett hur din väg till föräldraskapet ser ut, hur du väljer att skaffa barn eller vilket typ av barn du får vill vi att du ska kunna hitta igenkänning, kunskap och information hos oss. Hela tanken med Baby Journey är att ingen ska känna sig ensam i sin bebisresa.”

Via: Baby Journey.

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer