Apple

Gurman: iPhone 14 med kamerahål och MacBook Air med M2 i år

Mac Pro, AR/VR och mycket mer

Mark Gurman har släppt sitt nyhetsbrev som dedikeras helt till vad Apple kan släppa under nuvarande år.

Många av tidigare rykten bekräftas av Mark Gurman som skriver att en MacBook Air med ny design förväntas lansera under året. Innanför huven kommer denna introducera nästa Apple Silicon med M2 som enligt Gurman är marginellt snabbare än M1 med störst förbättring i grafik.

Han tror även att Apple kommer lansera en mindre version av Mac Pro med 40-kärnors processor och 128-kärnors grafik med Apple Silicon. Apples förväntade AR/VR-enhet tror Gurman att Apple presenterar under årets WWDC men han tror också att en lansering kan försenas.

Slutligen bekräftar han även ryktena att iPhone 14 Pro-modellerna kommer att få ett kamerahål istället för flärp. Han skriver att Face ID-sensorn kommer troligtvis ligga under skärmen. Andra nyheter som han tror släpps under året är bland annat iPhone SE med 5G, iPad Pro med trådlös laddning och en tåligare Apple Watch.

Via: Macrumors

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer