Pryl

Håll koll på plånboken med AirCard

Tunn tracker med stöd för Apple Find My-tjänsten och NFC

För dig som vill hålla koll på var plånboken befinner sig när den inte ligger i fickan finns nu AirCard. Den platta trackern stöder både Apple Find My och NFC.

På Kickstarter hittar vi återigen en intressant produkt för oss som gillar prylar. Eller bara för den som är glömsk och vill hålla koll på plånboken. AirCard från Rolling Square är en 2,2 millimeter tunn tracker som läggs i plånboken och sedan håller koll på var den befinner sig. Den har stöd för Apple Find MY vilket innebär ett stort nätverk av enheter som kan hjälpa till att hitta plånboken om den tappas bort.

AirCard fungerar även som ett digitalt visitkort som användaren kan dela med sig av via NFC. Högtalaren som är inbyggd ljuder i hela 105 decibel så det bör vara relativt lätt att hitta trackern om denna tappats bort (jämför med AirTags 60 dB). Via det avancerade läget kan en QR-kod skannas av och då får upphittaren se dina kontaktinformation och skicka ett meddelande till dig.

Batteritiden är 2,5 år och efter denna får användaren en rabattkod som ger 50 procent rabatt på en ny. Den gamla enheten kan då skickas tillbaka och då återanvänds en del av komponenterna. Vill man behålla den så fortsätter det digitala visitkortet och avancerade läget att fungera som tidigare.

Kampanjen har redan nåtts med råge och är du sugen på kan du lägga beslag på en AirCard för cirka 310 kronor. Klicka dig vidare via länken nedan i så fall. Givetvis kan den användas på andra enheter också som bärbara datorer, hårddiskar med mera.

Källa: Kickstarter

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!