Övrigt

HBO Max tar över Norden

Äntligen?!

HBO Nordic-tjänsten och appen har gett endel kvar att önska med sin horribla app och avsaknaden av 4K samt stöd för bra ljud – men det ändras snart!

HBO har under ett eventet talat om att HBO Max skall rulla ut i Europa under hösten och att de börjar med de nordiska länderna samt Spanien. Vilket betyder att HBO Nordic blir HBO Max för oss nordbor och spanjorerna.

Vad Max tar med sig till bordet är just en stabil och väl utprövad app som funnits i Amerika i flera år och 4K med Dolby Vison samt Dolbys ljudstandarder. Förutom tekniken så får vi också en bredare katalog med innehåll från HBO, Warner Bros, DC samt Cartoon Network.

Exakt datum har inte sagts men eftersom hösten redan är här hoppas vi det betyder snart. Hur det blir för HBO Nordic-abonnenter att gå över till HBO Max har vi heller inget svar på i dagsläget. Men förhoppningsvis vet vi mer snart.

Via: Variety.

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer