Pryl

Heisenberg LawnMeister är en modulär robotgräsklippare

Kantklippning, lövblås och givetvis kabelfri navigering med AI utlovas

Nyheter om robotgräsklippare får vi se i stort sett varje vecka nu vilket inte är så konstigt. Snart börjar ju gräset att växa på allvar i våra trädgårdar.

En av de mer udda nyheterna kring just robotgräsklippare hittar vi på Kickstarter där Heisenberg Lawnmeister All-In-One Smart Mower vill göra mer än bara klippa gräset. Detta är en modulär robotgräsklippare som inte behöver någon begränsningskabel för att navigera runt i trädgården. Det som sticker ut mest med denna robotgräsklippare är att det går att koppla på andra funktioner som exempelvis kantklippare eller varför inte en lövblås?

Heisenberg Lawnmeister klarar av sluttningar på upp till 58%, den undviker hinder, klarar av flera zoner och kan även gödsla där den rullar fram. Tvätt och underhåll är enkelt på denna modell då det bara är till att spola av den helt undertill med vattenslangen då kaplingsklassen är IPX6. Den lovar dessutom att ha stöd för såväl Apple Home, Google Home som Amazon Alexa.

Är du sugen på att backa projektet så börjar det på 999 amerikanska dollar och din dyrgrip kan faktiskt låsas fast vid laddstationen automatiskt för att förhindra stöld. Vill du ha med alla tillbehör som kantklippare, lövblås, gödselspridare och borste så landar det på 1495 dollar. Leverans är tänkt att ske till sommaren 2023.

Källa: Kickstarter

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!