Övrigt

Högtalarna från BRAVEN flyter upp

Med tävling och allt

Vi har lagt vantarna på ett par av Bravens senaste högtalare, närmare bestämt fyra stycken. Det är ett par riktigt slitstarka högtalare i varierande storlek. Braven har hoppat på tåget med att kunna seriekoppla högtalarna och med deras nya bluetooth funktion Team Mode så går de större högtalarna att kopplas ihop med vännernas exemplar för att kunna blasta ännu högre musik.

Braven är ett dotterbolag till Zagg och har utvecklats och testats hårt i Rocky Mountains och är gjorda för att hålla för riktigt tuffa tag.

BRV-XXL / 2
Den största av syskonen är BRV-XXL/2 och trycker ut hela 100W konstant, även på batteri uppdelat på fyra fullrange drivers och en bas som befinner sig under hela högtalaren. Högtalaren är IPX5-klassad och har upp till 18h batteritid på en laddning.
Pris: 4599

BVR-XL
BVR-XL är designmässigt som hämtad från 80-talet med ett handtag upptill, den väger desto mindre än storebrorsan och blir således mer portable. den trycker ändå på bra med sina 40W. Även den här högtalaren är IPX5-klassad och rockar på i hela 18h. Både BRV-XXL/2 och BRV-XL kan användas både för att ladda telefonen och öppna ölen med den inbyggda ölöppnaren.
Pris: 2499kr

BRV-X / 2
Bravens BRV-X / 2 är en ordentligt vattentät historia. Om du skulle tappa den i vatten så klarar den detta med bravur. Den är nämligen IPX7-klassad vilket betyder att den klarar av att överleva en meter under vatten i upp till 30 minuter vilket antagligen inte behövs för att den flyter.
Pris: 1190kr

BRV-MINI
Minsting i syskonskaran är med sina 20W inte att underskatta. Den ljuder tillräckligt bra för att kunna liva upp den mindre grillfesten eller picknicken. Även den den här krämar ur sig 18h musikspelning och är en högtalare som flyter och har en IPX7 klassning.
Pris: 495kr

För alla som är sugna på att vinna en BRV-MINI eller BRV-X/2 så lottar vi ut en av varje. Lotteriet avslutar 20191229 och allt du behöver göra för att delta är att prenumerera på vår YouTubekanal och fylla i uppgifterna i vårt formulär så vi kan nå dig när vi avslutar tävlingen

Alla högtalarna går att hitta hos Zagg eller hos ProShop

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!