Pryl

Husqvarna Aspire-serien utökas med batteridriven motorsåg

Låg vikt och kompakt utförande kombineras med enkel manövrering

Aspire-serien från Husqvarna utökas med en liten smidig batteridriven motorsåg. Den har låg vikt och brett användningsområde och är lättmanövrerad.

Husqvarna har lanserat en smidig och kraftfull batteridriven motorsåg till sitt Aspire-sortiment. Nya Husqvarna Aspire C15X sticker ut med en en kompakt design och låg vikt på 3,5 kilo vilket gör den lätthanterad – även för nybörjaren. Denna använder batterier som ingår i Power for All Alliance 18V vilket innebär att det går att använda samma batteri till flera olika produkter och varumärken.

Husqvarna Aspire C15X lämpar sig för allt från beskärning till röjning i trädgården samt fällning av mindre träd eller större buskar. Även hemmasnickaren kan ha nytta av den nya batteridrivna motorsågen. Användare kan enkelt starta och stoppa motorsågen med en knapptryckning i det digitala användargränssnittet samt se batteristatus på displayen.

Rekommenderat pris för Husqvarna Aspire C15X är 3 990 kronor inklusive batteri och 2 890 kronor utan. Den börjar säljas under augusti månad.

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!