Recensioner

HyperX Cloud Stinger Core Wireless sticker inte hål i våra hjärtan

Plastigt värre

HyperX Cloud Stinger Core Wireless är namnet på de gaminghörlurar vi fått testa. Visst låter det som ett par bra kraftfulla hörlurar, med det som du önskar dig som gamer? Tyvärr fallerar hörlurarna efter att du uttalat Wireless i namnet. Vill du veta varför? Fortsätt läs!

Vi kan börja med att säga att de är trådlösa vilket är väldigt skönt om du tycker det är jobbigt med sladdar. En bra batteritid, på hela upp till 17h är lovande. Det är dock bara så länge du får spela eftersom att laddarsladden till hörlurarna är endast 0.5m lång. Antingen får man köpa en ny sladd som är längre eller enbart spela den tiden som hörlurarna räcker. Ett stort plus hos HyperX är att de begåvar hörlurarna med ett USB-C som för ändamålet.

På vänstra sidan på en hörlurskåpan finner man en on/off knapp. När du startar upp hörlurarna för att spela så kopplar de på en gång utan problem. På samma sida sitter även ett rullhjul för smidig höjning och sänkning av det du lyssnar på.

De ger ett ljud trots att de bara har stereohögtalare i hörlurskåporna. Vilket är lite av en besvikelse också, för de 849:- som de kostar. Det hade varit kul att få se ett bättre ljud i hörlurarna, för de är bekväma tack vare den låga vikten på 263 gram. Med den låga vikten kommer också en del uppoffringar. Materialet till hörlurarna känns väldigt plastigt och väldigt b… Du får ingen kvalitékänsla när du tar i dem. Inget är justerbart mer än höjden på hörlurarna. Hörlurskåporna går att justera ungefär 3cm i vertikalt led.

Avslutningsvis vill vi ändå ge en bra hyllning till mikrofonen. Brucreducerande mikrofon, som ger ett tydligt tal för de som lyssnar på dig när du pratar. Istället för att leta efter knappar på datorn hur du stänger av micken fäller du bara upp mikrofonarmen på hörlurarna och ingen hör va du säger.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!