Apple

Ifrogz lanserar hörlurar anpassade för barn

Med volymbegränsning!

Ibland som förälder är det guld värt att få en paus både hemma och kanske på den där orimligt långa bilsemestern där bilens kupé fylls av barnmusik eller rösterna från Babblarna. För att lyckas få en paus krävs det ett par hörlurar och detta visar idag Ifrogz upp.

Ifrogz lanserar idag en ny serie av hörlurar som är framtagna för barn med både ett trådlöst alternativ samt ett alternativ med sladd. De trådlösa hörlurarna kallas “Little Rockerz Costume Wireless” och finns i två utföranden – prinsessa och dinosaurie. Hörlurarna har en begränsad maxvolym på 85 dB så barnen inte kan råka höja för mycket och skada hörseln.

Det lanseras även ett alternativ med sladd och här har Ifrogz tänkt till och skickar med en kabel som bolaget kallar “Buddy jack”. Det är en tålig spiralkabel på 1,2 meter där det går att koppla in ett par hörlurar till så två barn kan titta på en film eller lyssna på sagor samtidigt. Totalt finns det fem olika modeller av de trådade hörlurarna och det är björn, kanin, drake, enhörning och prinsessa.

Den nya serien av hörlurar går att köpa redan idag på Zagg:s hemsida eller hos utvalda återförsäljare, och vill du köpa de trådlösa hörlurarna kostar de 349 kronor och den trådade varianten ligger på 199 kronor.

Via ZAGG

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!