Livsstil

IKEA ska slå upp dörrarna i Westfield Mall of Scandinavia

Shoppa kläder och sedan en Billy

IKEA är bland det svenskaste vi har och på senare tid har IKEA satsat mer på lite mindre butiker som har mycket av standardsortimentet men inte allt och en sådan butik kommer nu till Mos.

IKEA har tidigare haft små butiker där man kan beställa kök och garderober men i Gallerian i Stockholm öppnades portarna till en mindre IKEA-butik som har mycket av det som alla andra stora butiker har men inte allt. Nu är det dags igen och de kommer slå upp en butik i Westfield Mall of Scandinavia.

Vi vet att kunder idag vill möta oss på fler och nya sätt. Det är en resa vi nu gör i Stockholm med att utforska nya format för att möta nya och befintliga kunder. Det första stora steget var när vi öppnade IKEA City Gallerian sommaren 2022, sedan dess har vi investerat i att utveckla befintliga varuhus i Stockholm och nu tar vi nästa stora steg i Mall of Scandinavia, säger Emily Birkin, landschef för IKEA Sverige. 

Butiken kommer ha en yta på cirka 2 500 kvadratmeter och det kommer att gå att köpa heminredning och mycket av allt annat de har i sitt sortiment. Blir du hungrig kommer de även servera mat och det kommer finnas personal som kan hjälpa till med planering av IKEAs olika lösningar. Butiken kommer öppna i början av 2025.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!