Apple

iPad ryktas får större skärm och USB-C

Det vore verkligen på tiden

iPad Pro, iPad Air och iPad mini har alla gått från Lightning till USB-C men den vanliga iPad-modellen har fortsatt med Lightning – men snart kanske det är slut på det.

Det är 9To5Mac som påstår sig ha fått se information som visar att Apple har stora planer för instegsmodellen av iPad som de senaste åren för det mesta bara ha fått lite bättre hårdvara. Nu verkar det som att det kanske är dags för uppgraderingen vi många har väntat på och att iPad-cirkeln sluts så alla iPad-modeller har USB-C. 9To5Mac skriver även att vanliga iPad kommer komma med samma Retina-skärm som iPad Air har och att den kommer gå från 10,2 tum till 10,5 tum.

De påstår även att den kommer att få A14 Bionic-processorn och cellular-versionen kommer även med 5G. De har ingen information om den kommer att behålla samma design och frågan är om Apple kommer att låta oss använda senaste versionens Apple Pencil på den eller om de kommer släppa en Apple Pencil med USB-C som laddas direkt i uttaget. Lansering förväntas bli i höst.

Via 9To5Mac

Läs mer
Inga inlägg!