Jaga rabattkoder med Google Home

Smidigt!

Att handla online har många fördelar och flera onlinebutiker använder sig av olika rabattkoder som gör att köpet kan bli lite billigare. Sidan Rabattkod.tips meddelar via en pressrelease att dom nu har adderat stöd för Google Assistant och Google Home.

Detta innebär att du kan kolla med Google Assistant om en viss sida har någon bra rabattkod för tillfället innan du gör ett köp och får då även det hela uppläst och rabattkoden går även att få bokstaverad. Det går även att fråga om dom senaste rabattkoderna som har lagts till eller fråga vilka som snart går ut.

Rabattkod.tips skriver även att dom jobbar på att kunna erbjuda sökning på både produkter och varumärken, vilket låter väldigt smidigt.

Richard Andersson, en av grundarna av rabattkod.tips säger:

– “Vi älskar ny teknik, och att få vara branschledande både inom mobilanpassning och voice är vi stolta över. När vi nu kan erbjuda både Sveriges, Norges och Danmarks första röstassistent som hjälper kunder med rabattkoder är vi lite extra stolta. Rabattkod.tips är en tjänst som kan göra skillnad i din plånbok och vardag. Nu behöver du inte lyfta ett finger för att hitta en rabatt. Det är bara att fråga Google Assistant. Äntligen tar vi rabattkodssegmentet in i nutiden. Och framtiden.”

För att komma igång och jaga rabattkoder har Rabattkod.tips skrivit ned vilka kommandon som är bäst att använda sig av dom kan ni spana in nedan:

“OK Google, prata med rabattkod.tips.”
Välkommen till rabattkod.tips! Vilken butik behöver du en rabattkod till idag?
“Jag behöver en rabattkod till KitchenTime.”
Jippie! Jag hittade en rabattkod som ger 10 % rabatt på KitchenTime. Koden är RABATTKOD och den är giltig till Jan 16, 2019. Om du vill att jag bokstaverar koden är det bara att säga till. Behöver du en rabattkod till någon mer butik?
“Ursäkta, kan du bokstavera koden?”
Okej! Jag bokstaverar rabattkoden, häng med: R A B A T T K O D. Behöver du en rabattkod till någon mer butik?
“Nej tack.”
Tack för idag, vi hörs! Kom gärna tillbaka för fler rabattkoder till KitchenTime.

Källa Rabattkod.tips

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer