Apple

Jony Ive tillbaka hos Apple med en kortfilm

På AppleTV+

Med en animerad kortfilm vid namn “The Boy, the Mole, the Fox and the Horse” kommer Jone Ive tillbaka till Apple, om än för bara en kort stund.

Filmen baseras på Charlie Mackesy bok och en av de exekutiva producenterna är ingen mindre än Jony Ive. Filmen baseras på den internationellt bästsäljande boken vid samma namn. Filmen handlar om vänskapen mellan de fyra olika ovan nämnda arterna i deras jakt på ett hem till pojken.

Rösterna till karaktärerna är inga mindre än Tom Hollander som mullvaden, Idris Elba som räven, Gabriel Byrne som hästen och pojkens röst kommer från Jude Coward Nicoll.

Resan att göra filmen om “The Boy, the Mole, the Fox and the Horse” med mitt otroligt begåvade animationsteam har varit magisk, säger författaren Charlie Mackesy. “Jag hade aldrig drömt om att det skulle hända – men det är så rörande att tänka på att historien kommer att ses till jul. Jag hoppas verkligen att det ger lite glädje, skratt och tröst.

Filmen är i samarbete med BBC som kommer sända den på julaftonsdag i England medan vi i andra länder kommer få åtnjuta filmen via AppleTV+.

Källa:Apple

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!