Smarta Hem

Kom i stämning med nya funktionen Homey Moods

Spara ner eller få åtkomst till en mysigare smart belysning

Homey fortsätter att göra våra hem trevligare och introducerar nu en ny funktion. Med nya Homey Moods blir det enkelt att komma i stämning.

Nederländska företaget Athom som står bakom den mångfunktionella hubben för det smarta hemmet – Homey fortsätter att utveckla plattformen. Nu introduceras funktionen Homey Moods som med ett par enkla inställningar hjälper till att spara det där perfekta och mysiga läget som din smarta belysning befinner sig i. Vill man som användare inte knåpa ihop sina egna moods finns det flertalet olika att välja på direkt från appen eller från webbgränssnittet.

Det går att spara ner sina favorit-moods och givetvis kan de inkluderas i olika Flows, Homeys olika automatiseringar som då kan startas på tid, knapp eller via en sensor. Det går också att använda Moods för att starta Flows vilket kan göra hemmet än lite smartare. Användare kan också använda röstassistenterna från Amazon och Google för att trigga olika Moods.

Moods finns tillgängligt nu för Homey Pro (Early 2023) och för äldre Homeys ska det gå att köpa till funktionen för 10 euro (engångskostnad) senare i år.

Källa: Homey

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!