Livsstil

Lidl visar upp alla produkter som sänks i pris nästa vecka

Över hundra varor

Lidl är på allas läppar just nu tack vare att de i veckan gick ut med att de har tagit beslutet att sänka priset på flera av sina varor trots att de förlorar pengar på att göra så. På måndag kommer priserna sänkas på en rad produkter och Lidl visar nu upp vilka varor som sänks.

Bland varorna som sänkts hittar vi bland annat en hel del mejeriprodukter så som en liter lättmjölk för 9,90 (sänkning på 13 procent), Mozzarella för 11,90 (sänkning på 7 procent), yoghurt för 19,90 (sänkning på 13 procent), Créme Fraiche för 10,90 (sänkning med 19 procent) och aioli för 15,90 (sänkning på 20 procent). Det är även en hel del köttprodukter som har sänkt pris och där hittar vi bland annat strimlad kycklingbröstfilé för 89,50 (sänkning på 9 procent), bacon för 13,90 (sänkning på 6 procent), ett kilo grillkorv för 73,90 (sänkning på 5 procent), kycklinginnerfilé för 89,90 (sänkning på 6 procent) och varmrökt lax för 43,90 (sänkning på 6 procent).

Den respons vi fått är fullkomligt överväldigande och visar vilket stort behov det finns av den här typen av initiativ. Det gör mig oerhört stolt att vi kunnat visa vägen. Det här kommer att kosta pengar, men vi är beredda att ta den här kostnaden för att underlätta för de svenska hushållen. Vi har valt ut ett stort antal produkter som vi tror att våra kunder kommer att uppskatta. Det är allt från vardagsvaror som mjölk, bröd och kaffe, till ekologisk frukt och grönt och en och annan godbit.

De nya priserna kommer inte ändras på minst två månader och vi hoppas att detta gör att fler väljer Lidl så mer press sätts på ICA, Coop och Axfood så fler väljer att sänka priserna på livsmedel för att lugna inflationen en aning. Vill ni se samtliga produkter som är prissänkta så kan ni göra det på Lidl’s hemsida.

Via pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!