Video

LIFX satsar på filament-lampor och mer under 2020

Montera LED-lister som en gentleman

LIFX tar året till akt för att släppa en hel del hårdvarunyheter. Dels hakar man på trenden med filament-lampor och till våren kommer tre olika varianter, bärnstensfärgad, rökig och klarglas. Svenskt pris bör landa någonstans norr om 300 kronor.

LIFX Switch

Därefter har man tagit fram en enhet med fyra knappar som både kan styra LIFX-lamporna men också helt vanliga lampor då den är ansluten direkt till elnätet där hemma. Även denna släpps till våren men först ut är Australien och sedan får vi se eventuellt svenskt släppdatum.

Vidare tar man vidare sitt koncept med speciella led-lister till bakom teven och släpper ett kit med en till varje sida med en smidig ihopkoppling mellan dem så vi slipper vika och hålla på. En variant till datorskärmar kommer också. Priset blir runt 800 respektive 1000 kronor, även detta har ett vårdatum i en när framtid.

LIFX App 4

Slutligen, eller kanske först ut, är appen som uppdateras till version 4 och skall nu vara betydligt med pedagogisk med fokus på schemaläggning, rutiner och scener. LIFX App 4 kommer nu under januari.

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!