Pryl

Logi Dock ska effektivisera ditt hemmakontor

Högtalare, laddare, kontakter och allt annat du behöver i en enda enhet

För mycket prylar får vi aldrig nog av och nu släpper Logi en hub för hemmakontoret. Logi Dock är en högtalare som dessutom samlar alla dina kablar på ett ställe.

Logi Dock är precis som namnet låter en dockningsstation för hemmakontoret. En allt-i-ett lösning som samlar alla dina kablar i en box och minskar röran på ditt skrivbord. Dessutom har den en inbyggd högtalare och 6 st brusreducerande mikrofoner så du kan fixa konferenserna med bättre ljud än vad datorn levererar. Eller så lyssnar du bara på dina favoritlåtar och ökar produktiviteten.

Logi Dock

Produkten har tagits fram med åtanke kring alla de som numera arbetar hemifrån. En produkt som ska göra det hela lite enklare, om än till ett högt pris.

Logi Dock har 3 st USB-C portar, 2 st USB-A portar, DisplayPort, HDMI och Bluetooth. Vill du låsa fast enheten finns Kensington Security Slot. Den har även stöd för upp till två externa skärmar och kan ladda en laptop upp till 100 W – allt med en enda kabel som är ansluten till din dator. Upptill finns volymkontroller samt genvägsknappar för att aktivera eller avaktivera kamera och mikrofon under ett samtal.

Logi Dock

Väl inkopplad kan du ta samtal från Logi Dock eller integrera den med din kalender så att du får ljusbaserade notiser. Fungerar med både PC som Mac och stöder även Google Meet, Microsoft Teams och Zoom.

Logi Dock kommer i två olika färger; graphite och white och priset är USD 399. Lanseras senare i år och vill du läsa mer om produkten kan du göra det här.

Något för dig eller har du redan ett prydligt och städat skrivbord när du arbetar hemma?

Källa: 9To5Mac

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!