Pryl

Logitech lanserar tangentbordet MX Keys Mini

Trådlöst, bakgrundsbelyst och minimalistisk design ska bidra till ökad kreativitet

Logitech presenterar två helt nya trådlösa tangentbord i serien MX Keys. Tangentborden har fokus på användare som vill ha kraftfulla sådana med snygg design.

Schweiziska företaget Logitech introducerar två nya trådlösa tangentbord, MX Keys Mini och MX Keys Mini for Mac. De nya tangentborden erbjuder de bästa funktionerna från föregångarna MX Keys men i ett mindre och mer kompakt format. När man utformat de nya tangentborden har man haft i åtanke att många människor numera arbetar hemifrån och då kanske vid mindre skrivbord och arbetsyta.

Logitech® MX Keys Mini

MX Keys Mini är utrustade med Perfect Stroke som är Logitechs bästa, icke-mekaniska teknik för skrivande. Utformningen av tangentbordet justerar användarens axlar och placerar musen närmare tangentbordet. Detta minskar i sin tur behovet av att sträcka sig och bidrar till en bättre hållning och förbättrad ergonomi. Tangentbordet är utrustat med stabila tangenter som minskar onödigt och störande ljud och den taktila utformningen bidrar till bättre positionering.

Tre nya funktioner

I de nya tangentborden MX Keys Mini har tre nya funktioner implementerats; en dikteringstangent, en tangent för stänga av/sätta på mikrofonen samt en emoji-tangent. Genom att förenkla för användaren effektiviseras arbetet och med dedikerade knappar för ofta använda funktioner blir det hela enklare.

Logitech® MX Keys Mini

MX Keys Mini har ett inbyggt batteri och kan snabbladdas med USB-C. Ett fulladdat tangentbord räcker upp till 10 dagar eller upp till 5 månader man man stänger av bakgrundsbelysningen. Tangenterna är belysta, tänds automatiskt när händerna närmar sig och styrkan på ljuset anpassas automatiskt efter omgivningen och stängs av när den inte behövs.

Anslutning kan göras mot upp till tre enheter och sker via Bluetooth Low Energy (BLE). Tangentborden är kompatibla med Windows, Chrome, Linux, Android, macOS, iOS, iPadOS samt Logi Bolt USB mottagare. Använder du bara produkter från Apple så är det MX Keys Mini for Mac som gäller även om båda versioner fungerar.

Hållbar design

De nya tangentborden har designats med miljön i åtanke. Plastdelarna i MX Keys Mini är tillverkade av återvunnen plast (PCR), 30% för grafit och 12% för ljusgrå och rose. Även förackningarna är designade med hållbarhet i åtanke och är framtagna med material från FSC-certifierade skogar.

Logitech® MX Keys MiniLogitech® MX Keys Mini

Logitech® MX Keys Mini For Mac

MX Keys Mini kommer i tre olika färger; rose, ljusgrå och grafit och matchar möss ur Master-serien.

Tekniska specifikationer MX Keys Mini:

  • Anslutning: Bluetooth Low Energy
  • Höjd: 20,97 mm
  • Bredd: 295,99 mm
  • Djup: 131,95 mm
  • Vikt: 506,4 gram
  • Systemkrav: macOS 10.15 eller senare, iOS 13.4 eller senare, iPadOS 14 eller senare, Windows 10 eller senare, Chrome, Android 5.0 eller senare och Linux

Rekommenderat pris för MX Keys Mini är 1299 kronor och kan köpas från och med idag hos utvalda återförsäljare samt på egna hemsidan Logitech.com.

Källa: Pressmeddelande

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer