Apple

Logitech råkar avslöja nya iPad Pros

Hoppsan!

Apples kommande iPads är förväntade att presenteras i oktober. Men Logitech har redan uppdaterat sin hemsida med referenser till de kommande iPad Pro-modellerna.

Rykten inför Apples event tenderar till stå som spön i backen. Men när Logitech som har ett långt samarbete med Apple sedan tidigare plötsligt listar två okända iPad Pro modeller på sina hemsida ligger det en hel del tyngd bakom det. På Logitechs hemsida för Crayon Digital Pencil finns en lista över alla iPad-modeller som tillbehöret är kompatibelt med. Plötsligt fanns där två nya modeller på listan:

Logitech Ipad Pro.jpg

iPad Pro 12,9-tum (6:e generationen)
Modell: Kommer snart
iPad Pro 11-tum (4:e generationen)
Modell: Kommer snart

Crayon Feature11

Det är liten sannolikhet att det är en felskrivning då de kommande iPad Pro är just den fjärde generationen av 11-tums iPad Pro och den sjätte generationens av 12,9-tums iPad Pro. Logitechs Crayon Digital Pencil är den enda pennan som har samma funktioner som Apples egna Apple Pencil rakt igenom iPadOS. Pennan presenterades för första gången under Apples specialevenemang med fokuserat på utbildning i mars 2018. Apple och Logitech har alltså ett samarbete gällande tillbehör för iPad som Apple inte har med någon annan tillverkare vilket gör det än mer troligt att Logitech faktiskt har viss insikt i kommande iPads.

Eventet för de nya iPad Pro ryktas bli av i oktober månad.

Via AppleInsider

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!