Apple

Logitech släpper nytt i designed for Apple-serien

Lite finare, lite bättre

Vi har tidigare fått MX-tangentbord och möss anpassade för Apples datorer och nu får Appleanvändaren lite mer att välja på.

Självklart är de inte helt unika för Apple-datorer men Logitech anser sig ha anpassat sina enheter till just dessa. Det mest intressanta i uppsättningen är ett nytt mekaniskt tangentbord i miniatyr. MX Mechanical Mini ansluter enkelt trådlöst till din dator och kommer med funktionsknappar som passar din Mac. Bakbelysta tangenter som har en låg profil och skall vara tysta att skriva på. Kommer i rymdgrå och ljusgrå med en prislapp på 1599 kronor.

K380 Multi-Device Keyboard för Mac är också ett litet tangentbord som funnits tidigare med kommer nu i en ny blåbärsblå ton. Tangentbordet är anpassat att vara lätt att ta med och ansluta till flera enheter för att kunna användas till såväl dator som iPad och iPhone. K380 med den nya blå kolören kostar 649 kronor.

MX Master 3 uppdateras till 3S och kommer i rymdgrå och ljusgrå med en prislapp på 1599 kronor. Den ergonomiska musen Lift får också ett lyft för att passa Mac och den blir din för 799 kronor. Båda dessa möss kan ansluta till 3 enheter, scrolla jättefort (1000 rader i sekunden) och ger användaren tysta musklick. De anpassar sig också efter olika underlag för att kunna användas nästan på vad som helst.

Via: Logitech.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!