Apple

Lucka 24 – få ordning på inomhusluften

Fräsch lukt och sval temperatur

Då var det äntligen julafton och vi hoppas du får en paus över och hinner spana in lucka 24 som idag bjuder på en smart AC-styrenhet och en luftrenare från Sensibo som båda har HomeKit-stöd.

Årets kalender är bättre än någonsin och ni som var med oss förra året vet redan hur det går till men vi drar reglerna lite kort igen för alla nya ögon. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att klicka dig in på videon nedan där vi visar upp dagens lucka, prenumerera på vår YouTube-kanal och fyll sedan i dokumentet som finns i beskrivningen till videon. Den 26:e december 20:30 kommer vi att ha en uppesittarkväll där vi lottar fram samtliga 24 vinnare så missa inte att vara med för att vinna lite hårda julklappar. Glöm inte att det går bra att tävla i samtliga luckor fram till midnatt den 24 december.

Direktlänk till Macradions YouTube-kanal

Vi vill även passa på och ge ett stort tack till Lifestylestore som bidrar med dagens julklappar! God jul och gott nytt år från oss på redaktionen.

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer