Smarta Hem

LVI by Purmo lanserar element för det smarta hemmet

Kan styras med HomeKit och Google Home

Företaget LVI by Purmo har lanserat en ny serie smarta element, Yali Plus är uppkopplade element som kan kontrolleras med Apple HomeKit och Google Home.

Sitter det elelement hemma på väggarna hos dig och du tittar snett på dina vänners häftiga smarta termostater på sina vatten- eller olje-element? Exakt, det gör vi alla. Enstaka smarta element är lätt att få tag på, men LVI levererar ett helt system med smarta element som ansluter till varandra och en Zigbee-gateway, som gör att vi kan styra och övervaka alla element hemma.  Vilket både skall spara energi och pengar.

Yali plus kommer i en mängd olika utföranden från 40 centimeter upp till två meter långa och med en höjd på mellan 30 och 50 centimeter. Elementen kan även förses med en frontpanel i olika färger om vi vill göra dem lite roligare. Varje element är utrustat med en smart display där vi kan se temperaturen och styra den manuellt. I appen kan vi anpassa vår värme genom scheman och scenarier för när vi reser bort eller går och lägger oss för att spara extra energi. Vi kan även styra och övervaka elementen i Apple HomeKit och Google Home för att integrera dem i vårt redan smarta hem.

Yali Plus finns tillgängliga med en prislapp på mellan 3000 och 8000 kronor, tillsammans med tillgörande Zigbee-gateway för runt 1500 kronor.

Mer information finns på företagets hemsida.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!