Apple
Front Page Tech och RendersByIan

MacBook Air kan få nytt namn nästa år

MacBook Earth, Wind and Fire?

Apple kan skrota namnet “MacBook Air” för sin lätta instegs Mac-laptop nästa år, enligt ett färskt rykte.

MacBook

Att Apple planerar en ny MacBook Air, med en smalare design, “M2”-chip, mini-LED-skärm, flärp, MagSafe-laddning, en 1080p webbkamera och en rad olika färgalternativ, för release under nästa år inte oväntat men att Apple skulle byta namn på den är lite mindre väntat.

Det är inte första gången Apple har en dator i sin line-up som heter “MacBook”. Företaget sålde MacBook från 2006 till 2012 och därefter igen mellan 2015 – 2019. I och med att enheten förväntas få en helt ny design verkar det troligt att Apple skulle kunna ta tillfället i akt att förenkla namngivningen av Mac-serien och få den att följa iPhone, där det finns “iPhone 13” och “iPhone 13 Pro”. Precis som iMac i framtiden förväntas att heta “‌iMac” och “iMac Pro”, så det skulle vara vettigt för Apples familj av bärbara datorer att helt enkelt vara “MacBook” och “MacBook Pro”.

Via: Macrumors

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer