Ljud & Bild

Marshall visar upp uppdaterad version av Major V

En rad förbättringar jämfört med förra versionen

Det hårdrocksdoftande bolaget Marshall har visat upp deras klassiska Major V i ny tappning där både batteritid, ljud och mikrofon är förbättrat.

Den kommande Major V är en on-ear-hörlur där Marshall ska ha förbättrat komforten jämfört med tidigare modeller och det bjuds på en batteritid på över 100 timmars lyssnade. Även ljudet ska vara förbättrat i Major V och i deras app går det att justera ljudet efter egen smak och tycke. M-knappen på hörlurarna går att ändra så man antingen har röstassistent, ändra EQ-lägen eller aktivera Spotify Tap. Hörlurarna går även att vika ihop så de får plats i väskan och de går att ladda trådlöst samt är förberedda för Bluetooth LE Audio som kommer ge högre ljudkvalitet och längre räckvidd samt bättre synk om du kollar på film med hörlurarna – priset ligger på 1 699 kronor.

Utöver Major V så släpper Marshall även in-ear-hörlurarna Minor IV som har över 30 timmars speltid om man räknar med laddningarna i fodralet och skaften är omgjorda och vinklade för att de ska sitta bättre i öronen. De klarar även lite stänk så du slipper ta ut hörlurarna ur öronen om det börjar regna eller om du kör ett riktigt hårt pass på gymmet. Minor IV går att koppla till flera enheter samtidigt och de är förberedda för Bluetooth LE Audio, priset ligger på 1 499 kronor.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!