Livsstil

MAX lanserar Frisco Cheese ’n’ Jalapeño

Ost och styrka

Från och med idag kan du ramla in på valfri Max-restaurang och beställa dig en lagom het Frisco Cheese ’n’ Jalapeño-burgare och kanske runda av det hela med  lite västerbottensticks.

Den nya burgaren kommer i sedvanlig ordning i flera variationer beroende på om du vill ha kött, Plant Beef, Grilloumi eller kyckling. Utöver kött så monteras burgaren med ammental- och cheddarost, färsk jalapeño, sallad, lök, en kryddig Creole-sås och sedan sveps allt in i Max egna Friscobröd. Till burgaren går det även att beställa Creole Fries som är pommes i en låda som sedan toppas med Creole-sås, jalapeños, sweet onion och cheddardipp.

Den nya burgaren är väldigt smakrik med den kryddiga Creole-såsen tillsammans med världens godaste paprikafrukt – färsk jalapeño. Den toppas med krämigheten från ostarna och jag tycker att balansen vi landade i är perfekt avvägd och dessutom gifter sig smakerna perfekt med vårt Frisco-bröd säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX.

Max har även tagit tillbaka sina frasiga sticks gjorda på västerbottensost som serveras med en hjortsylt som de doppas i. När de ändå doppar tårna i de norrländska skogarna så går sticksen eller burgaren att skölja ned med en lyxshake med smak av hjortron.

Via pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!