Pryl

mophie lanserar två powerbanks med snabbladdning

Kompakt format med möjlighet att ladda tre enheter samtidigt

mophie lanserar två kompakta powerbanks med snabbladdning. Båda modellerna är utformade för att ladda smartphones och andra mobila enheter.

Tillbehörstillverkaren mophie lanserar två nya och kompakta powerbanks till serien powerstation. De båda modellerna är utformade för att ladda såväl mobiltelefoner som andra mobila enheter.

mophie Powerstation

mophie powerstation kan ge en iPhone upp till två fulla laddningar. Dess USB-C PD-port ger upp till 20 watt snabbladdningseffekt vilket innebär att man laddar upp till 50 procent av en iPhones batteri på bara 30 minuter. När de två USB-A-portarna och USB-C-porten används samtidigt ger powerbanken en kombinerad uteffekt på upp till 15 watt.

Powerbanken har också två USB-A-portar vilket innebär laddning av tre enheter samtidigt. Batteriet är 10 000 mAh.

mophie Powerstation XL

mophie powerstation XL har ett batteri på 20 000 mAh och har en USB-C PD-utgång på 20 watt. Det går att ladda ytterligare två enheter samtidigt med hjälp av dubbla USB-A-portar. USB-C-porten producerar upp till 20 watt ström och klarar att ladda ett iPhone-batteri upp till 50 procent på 30 minuter. När de två USB-A-portarna och USB-C-porten används samtidigt ger powerbanken en kombinerad effekt på upp till 15 W.

Powerstation XL kan ge en iPhone upp till fyra fulla laddningar.

Rekommenderat pris för mophie powerstation är 599 kronor och 699 kronor för mophie powerstation XL.

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!