Apple

Mophie släpper ny laddning för Apple-produkter

Laddstationer och powerbank till klocka, mobil och lurar

Det ZAGG-ägda bolaget mophie pre­sen­ter­ar tre nya lad­dare för iPhone, Air­Pods och Apple Watch — trådlösa laddsta­tion­er och power­bank.

Det hand­lar om ett laddställ med 3‑i-1, ett med 2–1 och en allt-i-ett-power­bank med möj­lighet att lad­da 4 enheter sam­tidigt.

“Idag förvän­tar sig mån­ga snabb och enkel laddning, och den nya pro­duk­t­se­rien från mophie går ett steg ytterli­gare och erb­jud­er Apple-kun­der tre oli­ka laddningslös­ningar inklu­sive en allt-i-ett-lös­ning som pas­sar för män­niskor på språng” säger Gavin Slevin, VD för ZAGG Inter­na­tion­al.


3‑in‑1 wire­less charg­ing stand är en laddsta­tion som lad­dar iPhone, Apple Watch och Air­Pods med trådlös laddning med upp till 7,5 watt. Den har sta­tiv för tele­fon och kloc­ka samt en plan plats för Air­Pods eller helt val­fri Qi-man­ick. Finns i färg­er­na svart och vitt till ett pris på 1 590 kro­nor.

2‑in‑1 wire­less charg­ing stand är pre­cis som nam­net anty­der en laddsta­tion för två trådlösa enheter. Den plana trådlösa delen har fått ge vika men ersatts av en USB‑A som kan lad­da ytterli­gare en enhet med den sam­man­lag­da styrkan på 7,5w. Trådlöst laddning via sta­tiv till vår iPhone och Apple Watch. Finns även den i svart och vitt till en pris­lapp på 1 195 kro­nor.

Den upp­dat­er­ade ver­sio­nen av mophie pow­er­sta­tion är en allt-i-ett-lad­dare som kan lad­da upp till fyra enheter sam­tidigt förde­lat på lad­dplat­ta, en mag­netisk Apple Watch-lad­dare som går att vin­kla, en USB‑A samt en 18W USB‑C PD-port. Bat­terika­pacitet på 8 000 mAh och USB-C-porten lev­er­erar 18W som kan lad­da din iPhone till 50% på en halv­timme. Den trådlösa led­nin­gen lev­er­erar 5W till iPhone och Air­Pods. Priset ham­nar på 1 590 kro­nor.

Samtli­ga dessa pro­duk­ter finns att köpa på ZAGG.com och inom kort på deras Europeiska sida samt Apple Store.

 

 

Kommentarer