Ljud & Bild

Musik i duschen via vattendriven högtalare

Lovar fylligt 360° ljud direkt från takduschen på enkelt sätt

Kreativa människor finns det gott om och emellanåt dyker det upp en del intressanta produkter hos crowdfundingtjänsterna som Kickstarter och IndieGoGo. Ett intressant projekt som finns på Kickstarter just nu ger dig musik i duschen.

Ampere Shower Power är en nytänkande högtalare som du enkelt monterar på ditt duschhandtag eller på din takdusch vilket sen ger dig ljuv musik när du tvagar din kropp. En högtalare i duschen är väl i och för sig inte så nytänkande men här handlar det om att vattnet driver högtalaren så inga externa batterier eller annan strömkälla krävs. Vattenflödet laddar det inbyggda batteriet så inget mer krånglande med kablar och andra laddningsstationer.

Högtalaren levererar ljud i alla riktningar och är tillverkad av 100% återvunnen plast från våra hav. Ampere Shower Power kommunicerar via Bluetooth 5.0 liksom många andra högtalare på marknaden. Den sägs kunna fungera med alla existerande varianter av duschar och som grädde på moset har de även förärats med en CES 2021 Innovation Awards i kategorin “Home Audio”.

Ampere Shower Power

Högtalaren har även en inbyggd kontroll som låter sig styra musiken och då de nått sitt mål flertalet gånger om så kommer de även att erbjuda en variant med inbyggd discobelysning för de som vill ha det extra färgglatt i duschen. Det finns även en mindre högtalare som kan paras ihop med Shower Power där användningsområdet är när du borstar tänderna t ex.

Priser börjar på USD 59 och den kommer i tre olika färger; svart, krom och vitt.

Källa: KickStarter

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!