Smarta Hem

Netatmo lanserar smart kolmonoxidvarnare

Lättinstallerad, har 10 års batteritid och varnar via inbyggd siren

Netatmo lanserar en smart kolmonoxidvarnare för det ditt hem. Den mäter kolmonoxidnivåer i realtid för din och din familjs säkerhet.

Franska företaget Netatmo lanserar nu sin Smart Carbon Monoxide Alarm som mäter kolmonoxidnivåer i realtid. Produkten lämpar sig för dig som har någon form av förbränningspanna, öppen spis eller gasspis i hemmet.

Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm

Via appen får du notiser direkt om nivåerna stiger varpå du kan agera snabbt. Enheten har en inbyggd siren på 85 decibel som uppmärksammar dig vid detektering av kolmonoxid. Det finns dessutom inbyggda LED-dioder som med färg varnar vid skadliga nivåer av kolmonoxid.

Du slipper tänka på batteribyte då Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm har 10 års batteritid vilket lär ge dig lite extra lung och inte behöva tänka på batteribyte. Ökad säkerhet sker genom att kolmonoxidsvarnaren funktionstestar sig själv så att den fungerar korrekt.

Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm

Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm installeras enkelt med det medföljande väggfästet. Kolmonoxidvarnaren är kompatibel med Apple HomeKit och ansluts via Bluetooth till ditt wifi-nätverk.

Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm kostar 1099 kronor och börjar levereras den 16 november.

Källa: Netatmo

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!