Digital Livsstil

Netflix testar delad betalning mellan hem

Titta i andra hemmet

Netflix har länge försökt att få till en förändring när det kommer till att konton delas mellan personer.

I Argentina, Dominikanska republiken, El Salvador, Guatemala och Honduras kommer kunder från och med nästa veckan kunna lägga till ett extra hem för en något lägre summa. Netflix har sedan mars 2022 tillåtit sina kunder i Chile, Costa Rica, and Peru att lägga till nya medlemmar för en mindre summa.

Under de senaste 15 åren har vi arbetat hårt för att bygga en streamingtjänst som är enkel att använda, även för människor som reser eller bor tillsammans. Det är fantastiskt att våra medlemmar älskar Netflix-filmer och TV-program så mycket att de vill dela dem mer brett. Men dagens utbredda kontodelning mellan hushåll undergräver vår långsiktiga förmåga att investera i och förbättra vår service. Så vi har noggrant undersökt olika sätt för personer som vill dela sitt konto att betala lite mer.

LOCATION MODEL ANIM ENGLISH

Den nya funktionen fungerar så här:

  • Ett hem per konto: Varje Netflix-konto – oavsett din plan – kommer att innehålla ett hem där du kan njuta av Netflix på alla dina enheter.
  • Köp ytterligare “hem”: För att använda ditt Netflix-konto i fler hem kommer vi att be dig att betala extra [219 pesos per månad per hem i Argentina / $2,99 per månad per hem i Dominikanska republiken / $2,99 per månad per hem i Honduras / $2,99 per månad per hem i El Salvador / $2,99 per månad per hem i Guatemala].
  • Medlemmar på grundplanen kan lägga till ett extra hem, Standard upp till två extra och Premium upp till tre extra.
  • Resor ingår: Du kan titta när du är utanför hemmet på din surfplatta, laptop eller mobil.
  • Ny funktion för hantering av hem: Du kommer snart att kunna kontrollera var ditt konto används – och ta bort hem när som helst – från sidan med kontoinställningar.

Netflix meddelar att de inte kommer att göra några förändringar i andra länder till dess att de förstår vad som lättast för deras medlemmar.

Vi värdesätter våra medlemmar och inser att de har många underhållningsalternativ. Så vi arbetar hårt för att göra fantastiska tv-program och filmer och för att vara så genomtänkta som möjligt över hur vi tar betalt för användning i flera hem. Vi kommer inte att göra ändringar i andra länder förrän vi bättre förstår vad som är lättast för våra medlemmar.

Källa: Netflix

Hur delar ni Netflix-konto där hemma?

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!