Smarta Hem

Nexa Bridge är på gång med stöd för HomeKit

Söker just nu betatestare via sin Facebook-sida

Sven­s­ka före­taget Nexa är på gång med stöd för Apple Home­K­it till sin gate­way, Bridge X. Sök­er betat­estare via Face­book nu.

Nexa är för mån­ga syn­onymt med smar­ta hem då de var­it igång ett bra tag med sina lös­ningar för det­ta. Finns väl ingen här som inte ägt ett 3‑pack med fjärrström­brytare och en fjär­rkon­troll från just Nexa och för egen del var det­ta starten på det som idag är ett beroende. Deras pro­duk­ter säljs i prin­cip över­allt vilket givetvis fören­klat för de som var­it intresser­ade av att ta steget in i det smar­ta hemmet.

De pro­tokoll som stöds av deras nuvarande gate­way är Sys­tem Nexa, NXT by NEXA, Z‑Wave och Z‑Wave+.

Nexa Bridge X & Apple HomeKit

I ett inlägg på Face­book sök­er Nexa nu per­son­er som är intresser­ade av att betat­es­ta Apple Home­K­it för deras Bridge X. Deras nuvarande gate­way, Bridge X knyter ihop det smar­ta hem­met och har stöd för bland annat Philips Hue, Sonos och Google Assistent.

Baser­at på de rik­tlin­jer som Apple har så är det enbart de pro­duk­ter med återkop­pling som kom­mer att bli expon­er­ade i Home­K­it. Det­ta innebär med all san­no­likhet innebär att allt från Nexa som är 433 inte kom­mer att fungera.

Är du sug­en på att betat­es­ta så leta upp deras sida på Face­book och skriv i deras inlägg.

Käl­la: Nexa

Kommentarer