Livsstil

No spirit släpper tonic helt utan “trams”

Motsatsen till hipstertonicen?

Det fanns en tid då de flesta köpte en stor PET-flaska med Schweppes och tillsammans med lite gin och en citronskiva så var drinken komplett men riktigt så är det inte idag då tonic har blivit riktigt lyxigt.

Herrljunga ger sig in i tonicträsket men här handlar det inte om att göra den mest unika och exklusiva tonicen på marknaden utan istället handlar det om en helt vanlig tonic utan krusiduller. Det släpps fem olika sorter och det är rhubarb, indian, indian zero, mediterranean och raspberry & lemon. Samtliga tonics innehåller kininbark som sig bör och tanken är att erbjuda en god men mer prisvärd tonic som inte kostar skjortan.

Vi är ganska säkra på att vår tonic har en plats i hyllan. Vi är prisvärda och vi vill med vårt koncept Pick & Mix få fler att upptäcka smakvarianter, genom multiköp säger Nina Hagman, Marknads- och innovationschef på Herrljunga Drycker AB.

Just Tonic tappas upp på burk istället för på glas som många tonics idag gör och den kommer att dyka upp hos utvalda butiker inom kort. Vad den kommer kosta framgick inte i pressmeddelandet så det återstår att se.

Via Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!